Despre Grande Gaufre

S.C. GAUFRE DE LIEGE S.R.L. a inceput afacerea in 2008, prin formatarea in sistem de franciza a marcii Grande Gaufre pe teritoriul Romaniei, deschizand in doar cateva luni numeroase puncte de vanzare ce folosesc acest knowhow. De atunci Gaufre de Liege a vandut peste 15 francize, avand puncte de lucru atat pe litoralul romanesc cat si in cele mai importante orase ale tarii.

Scopul Grande Gaufre este acela de a dezvolta o retea de franciza bine consolidata atat in Romania cat si peste hotare, printr-o echipa puternica formata din oameni ce impartasesc aceleasi valori si viziuni.

Succesele distributiei de gaufre in Romania au facut necesara deschiderea unei capacitati de productie. In mai 2009 s-a inaugurat productia la punctul de lucru din localitatea 23 August, Judetul Constanta si a inceput totodata o noua etapa a dezvoltarii francizei Grande Gaufre.

Grande Gaufre

Cine poate rezista mirosului unei gaufre calde gata facuta asteptand a fi devorata? Efectiv nimeni. Dar pe langa conceptul placerii, vanzarea gaufrelor poate fi o afacere particulara profitabila.

Grande Gaufre combina profesionalismul cu fabricarea bine stiuta a bucatilor de aluat congelat pentru vanzare. Daca esti pregatit sa fii distribuitor a vanzarii de gaufre sau daca aceasta afacere prezinta un interes pentru tine, vei afla raspunsurile la toate intrebarile tale.

Gaufrele belgiene: Dovada sta Aprobarea si Autenticitatea, cand vine vorba de gaufre belgiene, se subantelege conceptul placerii, aromei imbietoare si a calitatii.

Meritul gaufrelor belgiene este recunoscut in toata lumea, in aceeasi masura in care este recunoscuta ciocolata si berea! Grande Gaufre contribuie in totalitate la aceasta reputatie magulitoare prin productia suculentelor bucati de coca, de o calitate exceptionala.

In cateva cuvinte, Grande Gaufre reprezinta:
- fabricarea si comercializarea bucatilor congelate de coca de o imbatabila valoare a banilor
- reputatia de profesionalism a magazinelor cu franciza Grande Gaufre
- serviciile complete dedicate cerintelor clientilor, avand sub supraveghere concreta fiecare sector
- munca bine facuta, autenticitate si profesionalism. Pentru Grande Gaufre, fiecare client este important si totul este facut pentru satisfactie
- Grande Gaufre este in primul rand o propunere de afaceri; pe langa calitatea produsului, vrem sa dezvoltam o imagine a unei vieti placute comerciantilor nostri in timp ce dezvoltam loialitatea clientilor

Vezi lista produse